Politika povrata

U “OMSJ Proizvod” težimo 100% zadovoljstvu kupaca. Shvaćamo da se okolnosti mogu promijeniti i da biste mogli ponovno razmotriti svoju odluku. Zato nudimo transparentnu politiku povrata kako bismo zadovoljili vaše potrebe.

Povrat proizvoda

Ako ste proizvode kupili putem naše web stranice ili u našem centru, vrijede sljedeći uvjeti povrata:

Razdoblje povrata: Imate pravo otkazati i vratiti narudžbu do 14 dana od primitka bez navođenja razloga. Stanje proizvoda: Da bi se kvalificirao za povrat, proizvod mora biti nekorišten i u izvornom pakiranju. Proizvodi koji su oštećeni ili pokazuju znakove korištenja ne mogu se vratiti.

Postupak povrata: Molimo kontaktirajte naš tim korisničke službe pomoću gore navedenih podataka za kontakt kako biste dobili autorizaciju povrata i upute o tome kako vratiti svoj proizvod.

Povrat novca: Nakon što vaš vraćeni proizvod primimo i pregledamo, poslat ćemo vam potvrdnu e-poruku. Nakon odobrenja, povrat će se obraditi i automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja unutar navedenog vremenskog razdoblja.

Iznimke

Imajte na umu: iz higijenskih razloga i zbog prirode naših proizvoda, određene artikle nije moguće vratiti. To će biti jasno navedeno u trenutku kupnje.

Za više informacija ili ako trebate pomoć, kontaktirajte nas. Ovdje smo da pomognemo!